Bu Blogda Ara

28 Kasım 2015 Cumartesi

Hoover Wizard Serisi Lansmanı



Herkese merhabalar.
 Bugün sizlere,geçtiğimiz günlerde Aristo iletişim'den Sevgili Ceylan Hanım'ın daveti ile katıldığım, The Ritz-Carlton otel de gerçekleşen, yeni teknolojilere yelken açtığımız bir etkinlikten ve Hoover'in wizard serisinden bahsetmek
istiyorum.



 Hoover markasını zaten bir çoğunuz duymuşsunuzdur,Elektrik süpürgesinde 1945 yılından beri dünya devi bir marka.Ancak bu lansmanda asıl konumuz Hoover'in son teknoloji yeni Wizard serisi idi. Evinde internet olan herkesin uzaktan kumanda ile tüm aletlerini çalıştıracağı harika bir sistem.Özellikle çalışan hanımlar için büyük kolaylık sağlayacak türden bir sistem.
 Mesela, evde olmasanız bile çamaşır makinenizi istediğiniz programda ayarlayıp dilediğiniz zaman çalıştırabiliyorsunuz.
Aynı özellik bulaşık makinesi,ocak,fırın ve hatta buzdolabı için bile geçerli.Diyelim ki buzdolabınızın kapağını açık bıraktınız ve evden çıktınız,akıllı telefonunuza hemen kapının açık kaldığını bildirmek için mesaj geliyor.Tabi kapıyı uzaktan kumanda ile kapatmak şimdilik mümkün değil,uyarıyı dikkate alıp eve geri dönüp kapağını kapatmanız gerekiyor :)

Ayrıntılı bilgi aşağıda ki bültende mevcut,okumanız dileği ile.

Sağlıcakla kalın...


Türkiye’nin ilk tam Wi-Fi donanımlı Wizard ürün serisi satışa sunuldu

1945 yılında İtalya'da kurulan Candy Group’un bünyesinde bulunan lider ev aletleri üreticisi Hoover, ilk tam Wi-Fi donanımlı beyaz eşya serisi Wizard ile Türkiye’de bir ilke imza attı. Wizard serisi ile kullanıcılar, çamaşır ve bulaşık makinelerini, fırınlarını, davlumbazlarını, ocaklarını ve buzdolaplarını uzaktan kontrol edebilecek.

Ofisinizde çalışırken fırını önceden ısıtmak, köpeğinizi dolaştırırken çamaşır makinesini çalıştırmak, spor salonundayken bulaşıkları yıkamak Hoover’in Wizard serisi ile artık mümkün.  

70 yıldır ürünleri ile Avrupalı kadınların hayatını kolaylaştıran Hoover, yeni Wizard serisi ile Türkiye’de bir ilke imza atıyor. Hoover’in Wizard ürün serisinde, uzaktan kontrol edebilen ilk tam Wi-Fi bağlantılı çamaşır ve bulaşık makinesi, fırın, ocak, davlumbaz ve buzdolabı bulunuyor. Hoover’in yeni serisi ile cihazları kontrol etmek için artık evde olmaya gerek yok.

Cepten çamaşır makinesine bağlanın
Devrim niteliğindeki Hoover Wizard Ürün Serisi’nin Wi-Fi uygulaması; Windows dizüstü/masaüstü bilgisayarlarda, 4.0 sonrası Google Play, Android cihazlarda veya iOS 7 ve sonrası Apple cihazlarda kullanılabiliyor. Uygulama ile kullanıcılar, dışarıdayken evlerindeki cihazların durumunu kontrol edip görüntüleyebilmenin yanı sıra enerji tüketimini izliyor,  favori programlara erişebiliyor. Yüksek kapasiteli cihazlarda Avrupa’da lider konumdaki Hoover’in Wizard serisi’nde bulunan ilk tam Wi-Fi bağlantılı çamaşır ve bulaşık makinesi, fırın, ocak, davlumbaz ve buzdolabı ailelerin kurtarıcısı olacak.

Ayrıntılı bilgi için;  www.hoover.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ayrıntılı Bilgi ve İletişim İçin;
Dilay Çelik

Marka Yönetmeni







                                                     Twitter :    Reyhan Ksc
                                                     instagram :  reyhanksc
                                                     facebook:   anne eli gibi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

değerli yorumlarınız için teşekkürler...

blog sahibi değilseniz, alttaki adı/url yazan bölüme tıklayıp,adınızı yazarak yorum bırakabilirsiniz.
yorumunuz olumsuz bile olsa mutlaka yayınlanacaktır ve cevapsız kalmayacaktır,ancak hakaret içeren yorumlar kesinlikle yayınlanmayacak dolasıyla yanıtsız kalacaktır.Bilginize !!!
sevgiler..