Bu Blogda Ara

20 Aralık 2015 Pazar

Neşe Erberk ile Buluştuk

Neşe Erberk ile Buluştuk, Tursil Power Jel ve Temizlik Hakkında Konuştuk…   
Geliştirdiği yeni formüller ve inovatif ürünlerle hanımların ev işlerindeki en büyük yardımcısı konumundaki Henkel, yeni nesil çamaşır deterjanı Tursil Power Jel’i blogger’lara tanıtmak üzere, marka yüzü Neşe Erberk ile birlikte keyifli bir organizasyona imza attı.
 15 Ekim 2014 Çarşamba günü, Neşe Erberk’in sahibi olduğu Etiler’deki Özel Neşe Erberk İlköğretim Okulu’nda düzenlenen etkinlikte biz blogger’lara, Tursil Power Jel’in hem renklilerde hem de beyazlarda ortaya koyduğu güçlü performans anlatılırken, çocuk sağlığı ve hijyen konularında da bilgiler verildi.


İstanbullu blogger’lar olarak Tursil’in marka yüzü Neşe Erberk ile keyifli bir organizasyonda bir araya geldik. Tursil markası ile birlikte bizleri son derece iyi ağırlayan Neşe Erberk, 3 çocuk annesi bir kadın ve Joyfull House Yetenek Geliştirme Merkezleri’nin sahibi deneyimli bir eğitimci olarak Tursil markasının hayatını nasıl kolaylaştırdığını anlattı. Erberk; “Çamaşırların temizliği ve hijyeni benim için çok önemli. Evde olduğu gibi eğitim verdiğimiz okullarda da bu konuya büyük özen gösteriyorum. Bir iş kadını, aynı zamanda ev işlerini kendisi yapan bir anne olarak Tursil Power Jel’in gücünü hem evde hem de işte yanımda hissediyorum. Tursil Power Jel, renklilerde ve beyazlarda harika sonuç veriyor.” dedi. Etkinlikte söz alan Tursil Marka Müdürü Pırıl Unutkan ise “Temiz ve mis gibi kokan çamaşırlar, tüm hanımların gurur kaynağı… İster ev hanımı ister çalışıyor olsun, hanımlar çamaşırda kusursuz temizlikten ve temizliğin çiçek kokusundan vazgeçmiyor. Henkel, olarak biz de Tursil Power Jel ile hanımların çamaşırda tüm beklentilerine cevap veriyoruz.” şeklinde konuştu.
Tursil Power Jel ile hem renklilerde hem beyazlarda mükemmel temizlik…
Tursil Power Jel, hem renklilerde hem de beyazlarda gücünü gösteriyor. İçerdiği optik beyazlatıcılar sayesinde renklileri ağartmadan pırıl pırıl yaparken, beyazlarda da üstün performans sağlıyor. Böylece hanımlar, renklilerde ve beyazlarda aynı deterjanı kullanmanın rahatlığını yaşıyor. Tursil Power Jel, sevilen leylak ve taze kır çiçeklerinin kokularını da doğadan çamaşırlarınıza ve evinize getiriyor. Ürün, sıvı formülü sayesinde çamaşır makinesinde toz deterjanların bıraktığı gibi kalıntı bırakmazken, çamaşırlar üzerinde toz kalıntısı problemini de ortadan kaldırıyor.

Henkel dünya çapında Çamaşır ve Ev Bakımı, Beauty Care ve Yapıştırıcı Teknolojileri olmak üzere üç iş biriminde lider markalar ve teknolojilerle faaliyet göstermektedir. 1876 yılında kurulan Henkel, Persil, Schwarzkopf ve Loctite gibi tanınmış markaları ile faaliyet göstermekte ve hem tüketici ürünleri hem de endüstriyel alanda, global olarak pek çok pazar liderliği bulunmaktadır. Tüm dünyada yaklaşık 47.000 çalışanı bulunan Henkel, 2013 mali yılında 16 milyar 400 milyon Euro’luk satış ve 2,5 milyar Euro’luk faaliyet karı gerçekleştirmiştir. Henkel imtiyazlı hisse senetleri, Almanya DAX borsa endeksine kayıtlıdır.


Başta,nazik daveti için Sevgili Müge Hanım'a,samimiyetine hayran kaldığım Sevgili Neşe Erberk 'e ve bu keyifli etkinlikte emeği geçen herkese tekrar teşekkür ederim.
Sağlıcakla kalın...
 Twitter :    Reyhan Ksc
 instagram :  reyhanksc
 facebook:   anne eli gibi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

değerli yorumlarınız için teşekkürler...

blog sahibi değilseniz, alttaki adı/url yazan bölüme tıklayıp,adınızı yazarak yorum bırakabilirsiniz.
yorumunuz olumsuz bile olsa mutlaka yayınlanacaktır ve cevapsız kalmayacaktır,ancak hakaret içeren yorumlar kesinlikle yayınlanmayacak dolasıyla yanıtsız kalacaktır.Bilginize !!!
sevgiler..