Bu Blogda Ara

25 Aralık 2015 Cuma

Siemens Ankastre Blogger Buluşması


Siemens Ankastre’denBlogger’lara Özel Davet

Ankastre ürünlerde Türkiye’nin öncü markası Siemens Ev Aletleri, yeni, şık ve fonksiyonel ankastre ürünlerini tanıtmak amacıyla, Vadi İstanbul’da blogger’lara özel bir etkinlik gerçekleştirdi.


 Dünya Şampiyonası’nda altın madalya sahibi Milli Şef Ömer Faruk tarafından Siemens CookControl68 fırın, indüksiyonlu ocak ve sessiz davlumbaz ile hazırlanan yemekler, konukların beğenisini kazandı.



“Gelecek evinizde” yaklaşımıyla ileri teknoloji ürünleri evlerle buluşturan Siemens Ev Aletleri, yeni ankastre ürünlerinin tanıtımı için Vadi İstanbul’da bir blogger etkinliği düzenledi. Etkinlikte, ankastrenin öncü markası Siemens Ev Aletleri’nin CookControl68 fırın, indüksiyonlu ocak ve sessiz davlumbaz ürünlerinden oluşan yeni ankastre ürünler tanıtıldı. 

Siemens Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Ayşe Özkaya, Siemens ankastre ürünlerinin hayatı kolaylaştırarak tüketicilere seçme özgürlüğü sağlaması ile tam not aldığını söyledi. Özkaya; “Siemens ankastre ürünleri, çeşitlilik, fonksiyonellik,modern tasarım ve ileri teknolojiye sahip kullanım özellikleri ile modern hayatın tüm gereksinimlerini karşılıyor. Aynı zamanda hayatı kolaylaştırarak tüketicilere seçme özgürlüğü sağlıyor.” dedi. Dünya Şampiyonası’nda altın madalya sahibi olan Milli Şef Ömer Faruk da hazırladığı yemeklerle Siemens ankastre ürünlerinin üstün yeteneklerini sergiledi.




Siemens HB78GB570 ankastre fırın, hafızasında bulunan bilgileri kullanarak balık,et ve sebzeleri 68 ayrı programda hazırlayabildiği cookControl68 özelliği ile dikkateleri üzerine çekiyor. Ayrıca Hydrabaking (nemli pişirme) özelliği sayesinde, pizza, ekmek gibi hamur işlerini kolayca yapabildiği gibi kış aylarında sağlıklı ve hafif yemekler pişirmek isteyenlere özel bir seçenek oluşturuyor.
Siemens’in FlexInduction özellikli EH675MV11E ocağı, pişirme alanını ocağın üzerine konulan tencere ya da tavanın büyüklüğüne ve yerine göre otomatik olarak ayarlıyor, üzerindeki iki farklı pişirme alanını geniş tabanlı tencere ve tavalara göre birleştirilebiliyor. Gereksiz enerji kaybı olmadığı gibi, pişirme alanı da her türlü pişirme işlemi için kolayca organize edilebiliyor. Siemens davlumbazlar ise ince ve estetik yapıları ile ankastre serisinin güzelliğini ortaya çıkarıyor, fısıltı sessizliğinde çekim gücü ile öne çıkıyor.

Siemens Çağrı Merkezi: 444 66 88                                 www.siemens-home.com


Bu keyifli etkinlikte emeği geçen herkese buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum.
Sağlıcakla kalın...

Twitter :    Reyhan Ksc
instagram :  reyhanksc
      
facebook:   anne eli gibi   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

değerli yorumlarınız için teşekkürler...

blog sahibi değilseniz, alttaki adı/url yazan bölüme tıklayıp,adınızı yazarak yorum bırakabilirsiniz.
yorumunuz olumsuz bile olsa mutlaka yayınlanacaktır ve cevapsız kalmayacaktır,ancak hakaret içeren yorumlar kesinlikle yayınlanmayacak dolasıyla yanıtsız kalacaktır.Bilginize !!!
sevgiler..